Home » Over ons

Over ons

Ben jij begonnen met een eigen bedrijf en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Wij helpen je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Over More Online

More Online is een full-service Online Marketing bureau met een brede kennis van onder andere SEO, Online Adverteren en Social Media. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een professionele website of webshop. Onze passie voor het vak stralen wij uit in onze online marketing projecten en websites die wij maken. More Online luistert naar wat de wensen zijn van jou als klant en passen op basis van ons gesprek de juiste strategieën toe voor jouw organisatie. Welk budget je ook te besteden hebt, wij bieden altijd wel een passende oplossing die zorgt voor nieuwe bezoekers op jouw website. Wil jij ook een gave nieuwe website of zoek je hulp bij het verbeteren van jouw positie online? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

More Online

Online Marketing

Webdesign

Trainingen & Workshops

Wie staan er voor jou klaar?

Danny More Online

Danny

Als eigenaar van More Online heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met je eigen bedrijf en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Ads? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres. Maak je zichtbaarheid in de digitale wereld compleet met een Social Media campagne.

Roy

Roy

Bij More Online ben ik dagelijks bezig met diverse aspecten binnen Webdesign en Online Marketing. Als Junioir Webdesigner zorg ik dat de diverse websites up-to-date blijven en denk ik mee over hoe een website er uit moet zien. Daarnaast maak ik voor onze klanten rapportages om zo goed mogelijk te kunnen informeren over kansen op gebied van Online Marketing. Door mijn brede kennis binnen o.a. de horeca kan ik nieuwe en bestaande klanten adviseren over de mogelijkheden die online ingezet kunnen worden.

Interesse in een kennismaking?