Home » Omdat we allemaal more online zijn

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

Danny van 't Hul

26 februari 2021

Er is gekozen voor een nieuwe huisstijl die opvalt en een design waarbij je heel eenvoudig navigeert door de pagina’s op onze website. Je kunt meer lezen over de verschillende diensten binnen Online Marketing en gebruik maken van onze websitepakketten. Nieuw op de site is het onderdeel Trainingen & Workshops dat vanwege het vele thuiswerken populairder is geworden. Met kanalen als Zoom, FaceTime en Teams kunnen we op een veilige manier onze kennis online overbrengen en geinteresseerde op weg helpen in de digitale wereld.

More Online in 2021

We hebben zeker niet stilgezeten in 2020 en kunnen dit jaar zien als een van de meest succesvolle jaren vanaf de oprichting in 2017. Ook voor het komende jaar zijn we bezig met nieuwe projecten, ideeen en samenwerkingen. Op gebied van Webdesign hebben we een aantal modules ontwikkeld geschikt voor boekingswebsites en restaurants. En qua Online Marketing kunnen we nog meer kennis overbrengen aan onze nieuwe en bestaande klanten. We kijken terug op een bewogen jaar, maar gaan 2021 in met nog meer positiviteit, creativiteit en natuurlijk online zichtbaarheid.

Wij wensen iedereen ondanks alles een fijne kerst en een ondernemend en gezond nieuwjaar!

Danny More Online

Danny van ‘t Hul

Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Meer online nieuws

Boost Your Business with Facebook

Boost Your Business with Facebook

More Online is aanwezig bij het evenement Boost Your Business van Facebook. Tijdens een aantal keynotes en workshops worden de bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van Facebook voor bedrijven.

Lees meer
More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer komen Online Marketing professionals samen in de Jaarbeurs in Utrecht op de Webwinkel Vakdagen. Met meer dan 250 exposanten en 180 sprekers zijn de Webwinkel Vakdagen een must-see

Lees meer
De start van More Online

De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website.

Lees meer