More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer komen Online Marketing professionals samen in de Jaarbeurs in Utrecht op de Webwinkel Vakdagen. Met meer dan 250 exposanten en 180 sprekers zijn de Webwinkel Vakdagen een must-see voor iedereen die dagelijks bezig is met Online Marketing. Of je nu op zoek bent naar meer informatie over E-mail Marketing, Social Media of Analytics tools. Je vindt op deze beurs altijd wel iemand om mee te brainstormen over de juiste oplossing voor jouw organisatie. Ben je van plan een website te maken? Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je je laten informeren over de beste CMS systemen, SEO Optimalisatie en andere online tools.

De sprekers van de Webwinkel Vakdagen hebben het over Mobile Only

In Keynote A en B worden presentaties gehouden over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen de Online Marketing. Mobile is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Gemiddeld besteden we zo’n 2 uur en 40 minuten op onze mobiele telefoon en gebruiken dan ongeveer 6 apps. Steeds meer bedrijven waaronder KLM zorgen ervoor dat er binnen de Social Media applicaties geboekt kan worden. Het Chinese WeChat is een applicatie die we in de gaten moeten houden. Volgens KLM zijn 60% van de bezoekers afkomstig uit mobile.

Ga naar de website van de Webwinkel Vakdagen
2017-04-02T17:46:54+00:00 By |Online Marketing|

About the Author:

Als Online Marketeer ben ik dagelijks bezig met alle activiteiten binnen de digitale wereld. Voor mijn klanten zorg ik dagelijks voor de zichtbaarheid op alle Online Marketing kanalen. Daarbij maak ik gebruik van Optimalisatie, SEA, Google Analytics, E-mail Marketing en Social Media. Wil jij een website laten maken waarbij Online Marketing het belangrijkste speerpunt is? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met mij.

Leave A Comment