Home » More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer komen Online Marketing professionals samen in de Jaarbeurs in Utrecht op de Webwinkel Vakdagen. Met meer dan 250 exposanten en 180 sprekers zijn de Webwinkel Vakdagen een must-see

Danny van 't Hul

18 januari 2017

Of je nu op zoek bent naar meer informatie over E-mail Marketing, Social Media of Analytics tools. Je vindt op deze beurs altijd wel iemand om mee te brainstormen over de juiste oplossing voor jouw organisatie. Ben je van plan een website te maken? Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je je laten informeren over de beste CMS systemen, SEO Optimalisatie en andere online tools. De Webwinkel Vakdagen zijn zeker een bezoek waard voor iedereen die dagelijks bezig is met Online Marketing

Mobile Only

De sprekers van de Webwinkel Vakdagen hebben het over Mobile Only. In Keynote A en B worden presentaties gehouden over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen de Online Marketing. Mobile is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Gemiddeld besteden we zo’n 2 uur en 40 minuten op onze mobiele telefoon en gebruiken dan ongeveer 6 apps. Steeds meer bedrijven waaronder KLM zorgen ervoor dat er binnen de Social Media applicaties geboekt kan worden. Het Chinese WeChat is een applicatie die we in de gaten moeten houden. Volgens KLM zijn 60% van de bezoekers afkomstig uit mobile.

Danny More Online

Danny van ‘t Hul

Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Meer online nieuws

Omdat we allemaal more online zijn

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

Lees meer
Boost Your Business with Facebook

Boost Your Business with Facebook

More Online is aanwezig bij het evenement Boost Your Business van Facebook. Tijdens een aantal keynotes en workshops worden de bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van Facebook voor bedrijven.

Lees meer
De start van More Online

De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website.

Lees meer