MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Diensten » Webdesign

Webdesign

Is jouw website toe aan een andere look of wil je een nieuwe website laten maken? More Online heeft jarenlange ervaring met het verbeteren en maken van websites met de nieuwste online marketing technieken. Bij webdesign maken wij gebruiken van het content management systeem “Wordpress”. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn binnen WordPress voor jouw bedrijf? Laten we dan eens koffie gaan drinken.

Webdesign voor nieuwe website en webshops

Bij het maken van websites in WordPress komt veel kijken. Ook moet je goed nadenken over de juiste structuur en technische online marketing factoren. Maak je gebruik van de juiste meta title en description? Heb je al nagedacht met welke keywords je wilt scoren in zoekmachines als Google en Bing? En hebben de afbeeldingen op jouw website de juiste tags? Dit zijn vragen waar More Online de antwoorden op heeft. WordPress is oorspronkelijk ontstaan voor bloggers. Het heeft een goede structuur en met een mooi thema ziet jouw website er perfect uit. Vandaag de dag wordt WordPress ook gebruikt voor goede content websites en zelfs webshops. Er zijn voorbeelden waarbij zelfs boekingsmodules zijn geïntegreerd binnen WordPress. Bij webdesign is het belangrijk om niet alleen te kijken naar desktopgebruikers, maar ook om ze te bedienen op mobiele apparaten.

Een webshop of website in WordPress

Daarnaast is het belangrijk om je content binnen je website up-to-date te houden. Denk daarbij aan het regelmatig toevoegen van nieuwe landingspages en het schrijven van interessante berichten die je kunt plaatsen in je blog. Wil je weten wat het juiste plan van aanpak is als het gaat om een website of webshop binnen WordPress? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij kijken samen naar jouw huidige webdesign en welke mogelijkheden we kunnen inzetten. Hierbij maken we een website usability schema met als doel om de bezoekers binnen jouw website te houden en ze over te laten gaan tot het kopen van een dienst of product.

Online services

Website usability

Structuur bepalen / verbeteren

Grafisch ontwerpen website

Wordpress website

Woocommerce webshop

Mobile responsiveness

Contentmanagement

Website service tools

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes en het maken van websites in Wordress. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Bij het design van een nieuwe site kijken wij naar de huidige huisstijl en maken een ontwerp wat past bij jouw bedrijf. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elke organisatie. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten in o.a. Moraira, Javea & Benissa en kom met ons in contact.

Websitepakketten More Online

De voordelige website pakketten van More Online

Wil je een website laten maken door een professionele webdesigner voor jouw bedrijf? Of is je bestaande website toe aan vernieuwing? More Online heeft diverse website pakketten voor ieder budget. Via More Online heb je al een responsive website vanaf €350,- (excl. BTW). Bij het webdesign houden wij rekening met jouw wensen en kijken we naar de huisstijl van je bedrijf. Daarmee gaat More Online aan de slag om een prachtige website te ontwikkelen. Door mijn jarenlange ervaring met websites en ruime kennis op gebied van Online Marketing, weet ik hoe een website technisch in elkaar moet zitten om goed gevonden te worden in Google. De website pakketten zijn altijd inclusief het zoekmachinevriendelijk (SEO) maken van de pagina’s en een Google Analytics implementatie. Zo ben je altijd op de hoogte van je website statistieken. Ben je actief op Social Media en wil je deze kanalen integreren binnen jouw website? Geen probleem! Wij werken met de juiste tools om jouw Social Media online zichtbaar te maken.

BASIC
ADVANCED

STAPPENPLAN NIEUWE WEBSITE

Als je kiest voor een van de websitepakketten van More Online dan volgen wij het volgende stappenplan voor het bouwen van jouw nieuwe website of webshop:

Doelstelling

Allereerst willen we weten wie je bent en wat de doelstellingen zijn van je website. Samen maken we een stappenplan voor het design en bezoekersgedrag (customer journey).

Huisstijl

Op basis van de huisstijl gaan we aan de slag met het design. Heb je nog geen huisstijl? Dan kijken we samen naar een mooie oplossing.

Content

Je levert het beeldmateriaal en de teksten zelf aan.

Domein & Hosting

Heb je al een domeinnaam en een hostingpakket? Dan gaan wij direct voor je aan de slag om een mooie website te bouwen aan de hand van de huisstijl, teksten en beeldmateriaal. Heb je nog geen domeinnaam en hosting dan help ik je graag met de installatie hiervan.

Ontwikkeling

Tijdens het webdesign project ontvang je van mij tussentijds een conceptontwerp. Na goedkeuring hiervan bouw ik de website geheel af en ontvang je de inloggegevens van het beheermenu. Je kunt nu zelf alvast een kijkje nemen op je splinternieuwe website.

Controle

Als laatste lopen we samen door de website heen en kijken we hoe het beheermenu werkt. Zo weet je hoe je in de toekomst zelf items aan kunt passen. Je ontvangt de inloggegevens van Google Analytics, zodat je de statistieken kunt bijhouden.

Livegang

Je website is nu klaar voor livegang.

website voor villa moraira | website voor restaurant moraira

Een nieuwe website nodig?