Home » Diensten » Online Marketing » Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil jij met jouw website hoger scoren in Google? More Online helpt je om zoekmachine optimalisatie (SEO) in te zetten en samen met jou deze doelstelling te bereiken. Met behulp van online content en het toepassen van SEO technische aspecten zorgen wij voor een hogere positie binnen zoekmachines voor de gewenste zoekwoorden. Ook hoger scoren in Google met zoveel mogelijk zoekwoorden? Vraag vandaag nog naar de gratis SEO Audit en de mogelijkheden van More Online op gebied van SEO.

Hoger scoren in Google d.m.v. SEO?

Bij het optimaliseren van je website moet je denken aan het verhogen van de positie van jouw zoekwoorden binnen zoekmachines. De belangrijkste zoekmachine is natuurlijk Google. More Online heeft jarenlange ervaring in het verhogen van de posities binnen Google. Wij kijken samen naar de gewenste zoekwoorden en maken een plan van aanpak. Om hoog te scoren in Google is het belangrijk dat je landingspages toevoegt. Daarbij moet je rekening houden met een aantal SEO technische richtlijnen. Daarnaast is het van belang om zoveel mogelijk relevante links naar jouw landingspage te krijgen. Binnen Online Marketing noemen we dit linkbuilding. Wij kunnen samen partijen benaderen voor het plaatsen van een link naar jouw website.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Voordat we beginnen met het optimaliseren van je website is het van belang om een zoekwoordanalyse te doen. Hierbij kijken we samen met welke zoekwoorden je hoger wilt scoren. More Online voert een SEO Audit (nulmeting) uit waarin we analyseren wat de huidige positie is. Daarnaast controleren we de technische SEO-score en de domein autoriteit. N.a.v. de zoekwoordanalyse en SEO Audit kunnen we sneller schakelen en betere resultaten behalen met behulp van zoekmachine optimalisatie. Neem voor een gratis SEO Audit van jouw website contact met ons op.

Online services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekwoordanalyse & SEO Audit

Technische SEO

SEO Content

Google My Business

Linkbuilding (Referral traffic)

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Zoekmachine Optimalisatie SEO via More Online Marketing

De basis SEO instellingen

Je website is af en klaar om online te gaan. Het is tijd om bezoekers te genereren. Een van die bezoekers is de zoekmachine Google die een kijkje komt nemen of de juiste instellingen zijn gedaan. Bij het opleveren van een website is het daarom belangrijk dat in ieder geval de basis SEO-instellingen zijn toegepast. More Online neemt deze zorg uit handen d.m.v. het SEO Pack. Wij controleren de website aan de hand van de 5 belangrijkste instellingen. Denk hierbij aan het invoeren van een website titel en omschrijving, zijn de afbeeldingen voorzien van een titel en is je website snel genoeg voor je potentiële bezoekers.

ONZE WERKWIJZE

Als je kiest voor een samenwerking op gebied van Zoekmachine Optimalisatie dan volgen wij onderstaande werkwijze. Samen maken we duidelijke afspraken om het project zo goed mogelijk uit te voeren. Zo ben je altijd op de hoogte van wat More Online voor je gaat doen tijdens onze samenwerking.

Kennismaking

Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om kennis te maken en meer informatie te ontvangen over je bedrijf of project.

Advies

Nadat we weten wie je bent en wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn, ontvang je van ons advies over de mogelijkheden op gebied van Zoekmachine Optimalisatie die het beste bij je bedrijf passen.

Offerte

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met More Online dan bekijken we je budget en sturen we een offerte voor onze werkzaamheden.

Aan de slag

Na akkoord gaan we direct aan de slag en houden we continue contact over de voortgang. Je ontvangt regelmatig rapportages om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de resultaten.

website voor villa moraira | website voor restaurant moraira

Wil je hoger scoren in Google?