Home » Diensten » Online Marketing » Webanalytics en KPI’s

Webanalytics en KPI’s

Je hebt een website en je wilt meer bezoekers of sales genereren? Het begint allemaal bij je huidige webanalytics en het vaststellen van doelstellingen (KPI’s). Wil je de conversie verbeteren? Met Google Analytics kun je een rapportage samenstellen en bijhouden of de gestelde KPI’s zorgen voor een groei binnen je bezoekersaantallen. Heb je hulp nodig bij het installeren of inrichten van Google Analytics? More Online helpt je graag op weg en kan voor jouw bedrijf de KPI rapportage maken en actiepunten aanleveren.

Meer inzicht met Webanalytics

Werken met Webanalytics is voor alle online marketeers noodzakelijk om informatie te krijgen over het bezoekersgedrag op een website. Veel informatie over bijvoorbeeld het land van herkomst, het apparaat en de verkeersbron zijn terug te vinden in Google Analytics. Deze Online Marketing resultaten kunnen rechtstreeks verwerkt worden in de rapportage van de klant. Door een stukje techniek toe te passen op je website kun je ook transacties en andere doelen instellen en direct meten. Zo heb je een goed overzicht over je gegevens en kun je heel eenvoudig per KPI de conversie bekijken en verbeteren.

KPI’s vaststellen in je rapportage

Wat kun je met alle gegevens uit Google Analytics? Niet alle gegevens zijn toe te passen binnen jouw bedrijf of zijn minder interessant. Hierdoor is het belangrijk om KPI’s vast te stellen. More Online kijkt samen met jou naar de juiste doelstellingen voor jouw organisatie en adviseert en rapporteert zijn bevindingen. Zo kunnen actiepunten opgesteld worden die ervoor zorgen dat er een continue groei blijft in het aantal bezoekers. Wil je meer bezoekers halen uit E-mail Marketing, Mobile, Social Media of andere verkeersbronnen? Maak een vrijblijvende afspraak en wij kijken samen naar een plan van aanpak.

Online Services

Google Analytics

Google Webmaster Tools

Zoektermanalyses

KPI’s (Doelstellingen) vaststellen

Rapporteren KPI’s

Actiepunten aanleveren n.a.v. KPI’s

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Meer inzicht d.m.v. Webanalytics?