Home » Diensten » Online Marketing » Social Media

Social Media

Social Media wordt bij veel organisaties ingezet voor het behalen van soft conversies. Soft conversies zijn belangrijk om de naamsbekendheid voor jouw bedrijf te vergroten. Met Social Media bereik je nieuwe klanten door je producten of diensten op een creatieve manier te tonen op de diverse Social Mediakanalen als Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Benieuwd naar de mogelijkheden die Social Media voor jouw bedrijf biedt? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met More Online.

Je bekendheid vergroten op Social Media

Hoe kun je het beste Social Media inzetten voor jouw bedrijf? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen en het antwoord is per organisatie verschillend. Het is belangrijk om eerst je doelgroep te bepalen en het juiste socialmediakanaal in te zetten. Je kunt je doelgroep ook uitbreiden door op meerdere kanalen actief te zijn. Let er wel op dat als je eenmaal start met een kanaal, dat je deze ook actief gaat gebruiken. De meest voorkomende socialmediakanalen op dit moment in Nederland zijn: Facebook, Instagram, WhatsApp en Snapchat. Heb je hulp nodig bij de keuze van een socialmediakanaal of bij het opstarten ervan? More Online helpt je graag bij het verhogen van je fans.

Meer fans op Social Media

Veel organisaties zetten in op zoveel mogelijk fans op alle socialmediakanalen, maar zijn deze fans ook bereid om jouw producten of diensten te kopen? De interactie met een fan is belangrijker en zorgt voor een relatie tussen de fan en jouw organisatie. In de rapportages van onder andere Facebook, Instagram en Twitter kun je dat goed terugzien. Bedenk als bedrijf altijd de juiste Online Marketing doelstelling(en) die je inzet en zorg dat je creatief bent bij het plaatsen van je content. Wees uniek en zorg ervoor dat je volgers bereid zijn om jouw content te delen met zijn vrienden, familie en kennissen. Bij Social Media gaat het niet om kwantiteit maar om kwaliteit.

Online Services

Social Media advies

Social Content strategie

Uitvoeren Social Media campagne

Adverteren op Social Media

Social inzetten al klantenservice kanaal

Social Media integreren op websites

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Social Media verbeteren?