MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Diensten » Online Marketing » Social Media

Social Media

Social Media wordt bij veel organisaties ingezet voor het behalen van soft conversies. Soft conversies zijn belangrijk om de naamsbekendheid voor jouw bedrijf te vergroten. Met Social Media bereik je nieuwe klanten door je producten of diensten op een creatieve manier te tonen op de diverse Social Mediakanalen als Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Benieuwd naar de mogelijkheden die Social Media voor jouw bedrijf biedt? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met More Online.

Je bekendheid vergroten op Social Media

Hoe kun je het beste Social Media inzetten voor jouw bedrijf? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen en het antwoord is per organisatie verschillend. Het is belangrijk om eerst je doelgroep te bepalen en het juiste socialmediakanaal in te zetten. Je kunt je doelgroep ook uitbreiden door op meerdere kanalen actief te zijn. Let er wel op dat als je eenmaal start met een kanaal, dat je deze ook actief gaat gebruiken. De meest voorkomende socialmediakanalen op dit moment in Nederland zijn: Facebook, Instagram, WhatsApp en Snapchat. Heb je hulp nodig bij de keuze van een socialmediakanaal of bij het opstarten ervan? More Online helpt je graag bij het verhogen van je fans.

Meer fans op Social Media

Veel organisaties zetten in op zoveel mogelijk fans op alle socialmediakanalen, maar zijn deze fans ook bereid om jouw producten of diensten te kopen? De interactie met een fan is belangrijker en zorgt voor een relatie tussen de fan en jouw organisatie. In de rapportages van onder andere Facebook, Instagram en Twitter kun je dat goed terugzien. Bedenk als bedrijf altijd de juiste Online Marketing doelstelling(en) die je inzet en zorg dat je creatief bent bij het plaatsen van je content. Wees uniek en zorg ervoor dat je volgers bereid zijn om jouw content te delen met zijn vrienden, familie en kennissen. Bij Social Media gaat het niet om kwantiteit maar om kwaliteit.

Online Services

Social Media advies

Social Content strategie

Uitvoeren Social Media campagne

Adverteren op Social Media

Social inzetten al klantenservice kanaal

Social Media integreren op websites

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Onze laatste online updates

Blijf op de hoogte van onze laatste online updates over Social Media in onze blog. Vergeet ook niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je altijd als eerste de nieuwste Online Marketing artikelen in je inbox.

contact opnemen met More Online

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

ONZE WERKWIJZE

Als je kiest voor een samenwerking op gebied van Social Media dan volgen wij onderstaande werkwijze. Samen maken we duidelijke afspraken om het project zo goed mogelijk uit te voeren. Zo ben je altijd op de hoogte van wat More Online voor je gaat doen tijdens onze samenwerking.

Kennismaking

Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om kennis te maken en meer informatie te ontvangen over je bedrijf of project.

Advies

Nadat we weten wie je bent en wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn, ontvang je van ons advies over de mogelijkheden op gebied van Social Media die het beste bij je bedrijf passen.

Offerte

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met More Online dan bekijken we je budget en sturen we een offerte voor onze werkzaamheden.

Aan de slag

Na akkoord gaan we direct aan de slag en houden we continue contact over de voortgang. Je ontvangt regelmatig rapportages om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de resultaten.

website voor villa moraira | website voor restaurant moraira

Social Media verbeteren?