Home » Diensten » Online Marketing » E-mail Marketing

E-mail Marketing

Met E-mail Marketing kun je nog meer bezoekers naar je website genereren en vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. Je kunt E-mail Marketing inzetten om nieuws over jouw organisatie te delen of om producten en diensten onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Ben je op zoek naar een hogere conversie voor jouw e-mails of wil je de styling van je template aanpassen? More Online informeert je graag over e-mail segmentatie en het verhogen van de kliks naar je website.

Meer online bezoekers met E-mail Marketing

Wil je aan de slag met E-mail Marketing en weet je niet waar je moet beginnen? More Online adviseert je graag over de mogelijkheden van E-mail Marketing. Verstuur je nu al regelmatig een nieuwsbrief en wil je meer resultaat halen uit je mailings? Denk dan eens aan het inzetten van segmentatie of het aanpassen van de styling voor jouw e-mail template. De meeste e-mails worden gelezen op een mobiele telefoon. Het is dus van belang dat je template op alle apparaten goed zichtbaar is. Mailchimp is een Online Marketing platform waarmee je gratis een nieuwsbrief kunt versturen naar je huidige klanten. Ook biedt Mailchimp de mogelijkheid om een formulier te plaatsen binnen je WordPress website. Bij deze techniek komen e-mailaanmeldingen direct binnen in je Mailchimp account.

Verbeter je conversie met E-mail Marketing

E-mail wordt in Google Analytics getoond als verkeersbron. Zo kun je heel goed zien hoeveel kliks en transacties je nieuwsbrief oplevert. Hoe beter de content aansluit bij de wensen van de klant, hoe hoger de conversie is. Segmentatie kan ervoor zorgen dat je de juiste content naar de juiste doelgroep verstuurd. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van E-mail Marketing voor jouw bedrijf? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Online Services

E-mail Marketing advies

Ontwerpen van mailtemplates

Adviseren over segmentatie

Optimaliseren nieuwsbrief aanmeldingen

E-mail Marketing advies

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

E-Mail Marketing inzetten voor jouw bedrijf?