MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Diensten » Online Marketing » E-mail Marketing

E-mail Marketing

Met E-mail Marketing kun je nog meer bezoekers naar je website genereren en vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf. Je kunt E-mail Marketing inzetten om nieuws over jouw organisatie te delen of om producten en diensten onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Ben je op zoek naar een hogere conversie voor jouw e-mails of wil je de styling van je template aanpassen? More Online informeert je graag over e-mail segmentatie en het verhogen van de kliks naar je website.

Meer online bezoekers met E-mail Marketing

Wil je aan de slag met E-mail Marketing en weet je niet waar je moet beginnen? More Online adviseert je graag over de mogelijkheden van E-mail Marketing. Verstuur je nu al regelmatig een nieuwsbrief en wil je meer resultaat halen uit je mailings? Denk dan eens aan het inzetten van segmentatie of het aanpassen van de styling voor jouw e-mail template. De meeste e-mails worden gelezen op een mobiele telefoon. Het is dus van belang dat je template op alle apparaten goed zichtbaar is. Mailchimp is een Online Marketing platform waarmee je gratis een nieuwsbrief kunt versturen naar je huidige klanten. Ook biedt Mailchimp de mogelijkheid om een formulier te plaatsen binnen je WordPress website. Bij deze techniek komen e-mailaanmeldingen direct binnen in je Mailchimp account.

Verbeter je conversie met E-mail Marketing

E-mail wordt in Google Analytics getoond als verkeersbron. Zo kun je heel goed zien hoeveel kliks en transacties je nieuwsbrief oplevert. Hoe beter de content aansluit bij de wensen van de klant, hoe hoger de conversie is. Segmentatie kan ervoor zorgen dat je de juiste content naar de juiste doelgroep verstuurd. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn van E-mail Marketing voor jouw bedrijf? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Online Services

E-mail Marketing advies

Ontwerpen van mailtemplates

Adviseren over segmentatie

Optimaliseren nieuwsbrief aanmeldingen

E-mail Marketing advies

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Onze laatste online updates

Blijf op de hoogte van onze laatste online updates over E-mail Marketing in onze blog. Vergeet ook niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je altijd als eerste de nieuwste Online Marketing artikelen in je inbox.

contact opnemen met More Online

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

ONZE WERKWIJZE

Als je kiest voor een samenwerking op gebied van E-mail Marketing dan volgen wij onderstaande werkwijze. Samen maken we duidelijke afspraken om het project zo goed mogelijk uit te voeren. Zo ben je altijd op de hoogte van wat More Online voor je gaat doen tijdens onze samenwerking.

Kennismaking

Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om kennis te maken en meer informatie te ontvangen over je bedrijf of project.

Advies

Nadat we weten wie je bent en wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn, ontvang je van ons advies over de mogelijkheden op gebied van E-mail Marketing die het beste bij je bedrijf passen.

Offerte

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met More Online dan bekijken we je budget en sturen we een offerte voor onze werkzaamheden.

Aan de slag

Na akkoord gaan we direct aan de slag en houden we continue contact over de voortgang. Je ontvangt regelmatig rapportages om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de resultaten.

E-mail Marketing in Moraira

E-Mail Marketing inzetten voor jouw bedrijf?