MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Diensten » Online Marketing » Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Ben je op zoek een bedrijf die jouw Conversie Optimalisatie uitvoert? Dan is More Online de juiste partij. We analyseren de bestaande bezoekers en het aantal online aankopen. Daarna gaan we aan de slag met het optimaliseren van de conversie, kijken we naar het bezoekersgedrag en passen we waar nodig de website aan.

Meer online omzet door Conversie Optimalisatie

Bij Conversie Optimalisatie kijken we niet naar hoe we meer bezoekers naar jouw website krijgen, maar is het juist belangrijk dat de bezoeker een actie uitvoert op een pagina. Deze actie kan bijvoorbeeld zijn de aankoop van een product of dienst of het verkrijgen van een aanvraag door middel van een offerteformulier. More Online is gespecialiseerd in het verhogen van de conversie en helpt je graag verder met het krijgen van meer aankopen of offertes. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat een conversie is. Daarom leggen we dit graag aan je uit. Stel je website ontvangt 100 bezoekers in een bepaalde periode en van deze bezoekers koopt er 1 een product. Dan is je conversie ratio 1%. Bij het verbeteren kijken we hoe we je conversie ratio kunnen verhogen naar bijvoorbeeld 2%. Om dit te doen is het belangrijk om te weten wie je huidige bezoekers zijn. Dat kunnen we goed inventariseren door te kijken naar de bestaande websitestatistieken.

Hoe verhogen we de conversie van je website?

Allereerst is het belangrijk om het vertrouwen te winnen van de bezoekers. Ervaringen van andere klanten kunnen in dit geval zorgen voor dit vertrouwen. Daarnaast is het ook zeker belangrijk om d.m.v. een beveiligde website de klant aankopen te laten doen. Ook een keurmerk kan meewerken in dit proces. Als tweede punt benoemen we de gebruikerservaring op de website. Daarbij zijn de snelheid van de pagina en de positie van de eerste aanzet tot een actie (conversie) cruciaal. Ook kun je bijvoorbeeld jouw USP’s vermelden in de buurt van een knop om zo de bezoekers aan te sporen om een conversie uit te voeren. Als laatste willen we graag toelichten dat het vooral belangrijk is om te denken als een potentiele klant. Wat zou jij nodig hebben om een aankoop te doen en komen deze aspecten terug op je eigen website of webshop. Wil je meer weten over Conversie Optimalisatie en het verhogen van je conversie ratio? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je hier graag mee.

Online services

Verhogen van de conversie

Analyseren bezoekersgedrag

Reviews plaatsen

Optimaliseren Customer Journey

Verhogen online aankopen

Hotjar Heatmap

Portfolio

More Online is al 10 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van Online Marketing campagnes. Wij kennen de belangrijke tools om jouw website of webshop naar een hoger niveau te krijgen. Onze klanten komen uit diverse branches en wij hebben een passende oplossing voor elk bedrijf. Met onze kennis van van Online Marketing zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Bekijk onze portfolio met klanten en projecten en kom met ons in contact.

Onze laatste online updates

Blijf op de hoogte van onze laatste online updates over Conversie Optimalisatie in onze blog. Vergeet ook niet om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je altijd als eerste de nieuwste Online Marketing artikelen in je inbox.

Wat is het verschil tussen zoekopdrachten en zoekwoorden?

Wat is het verschil tussen zoekopdrachten en zoekwoorden?

Marketeers gebruiken de termen zoekopdrachten en zoekwoorden door elkaar, maar er is wel degelijk een verschil. Als je het verschil niet weet, dan kan dat leiden tot een slechte zoekwoordenstrategie. In dit artikel worden de belangrijkste aspecten van zowel zoekopdrachten als zoekwoorden besproken.

contact opnemen met More Online

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

Social Media via More Online

Boost Your Business with Facebook

More Online is aanwezig bij het evenement Boost Your Business van Facebook. Tijdens een aantal keynotes en workshops worden de bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van Facebook voor bedrijven.

More-Online-Marketing-Full-Service-Online-Marketing-bureau

De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website.

ONZE WERKWIJZE

Als je kiest voor een samenwerking op gebied van Conversie Optimalisatie dan volgen wij onderstaande werkwijze. Samen maken we duidelijke afspraken om het project zo goed mogelijk uit te voeren. Zo ben je altijd op de hoogte van wat More Online voor je gaat doen tijdens onze samenwerking.

Kennismaking

Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om kennis te maken en meer informatie te ontvangen over je bedrijf of project.

Advies

Nadat we weten wie je bent en wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn, ontvang je van ons advies over de mogelijkheden op gebied van Conversie Optimalisatie die het beste bij je bedrijf passen.

Offerte

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met More Online dan bekijken we je budget en sturen we een offerte voor onze werkzaamheden.

Aan de slag

Na akkoord gaan we direct aan de slag en houden we continue contact over de voortgang. Je ontvangt regelmatig rapportages om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de resultaten.

Conversie Optimalisatie Mobile

Meer conversies via jouw website?