MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Diensten » Online Trainingen » WordPress website

Cursus WordPress Website Maken

Heb jij altijd al willen weten hoe je zelf een WordPress website kunt maken of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een webshop in WordPress? More Online biedt een Online Cursus aan waarbij jij op een leuke manier leert om dit zelf te doen. Na het volgen van onze online cursus ben je in staat om zelf een website te bouwen in WordPress en kun je direct aan de slag met een prachtig design voor jouw bedrijf.

Leer een website maken met wordpress

Of je nu een blog wilt bijhouden die er net even iets mooier uit ziet dan de gemiddelde blog of juist wilt weten hoe je een site maakt voor je eigen bedrijf. Bij ons kan het allemaal en we passen de cursus speciaal aan naar jouw wensen. We nemen contact met je op voordat de WordPress cursus van start gaat om je niveau en kennis te bepalen en ontvangt daarna van ons een globaal lesprogramma. De online cursus is een op een waarbij we de focus kunnen leggen op jouw persoonlijke ontwikkeling bij het maken van een WordPress website of webshop. Wil je de cursus met meerdere personen volgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een groepscursus op maat.

Praktische informatie

De duur is afhankelijk van wat jouw wensen zijn en hoe jouw voorkennis van WordPress is. Op basis van jouw beschikbaarheid plannen we een geschikt moment op een doordeweeksedag. In overleg is het tevens mogelijk om de privecursus in de avond te volgen. We geven de cursus online met Microsoft Teams of Zoom. Een andere programma is in overleg mogelijk als er maar een mogelijkheid is om je scherm te kunnen delen. Na de eerste 4 uur van de WordPress cursus kijken we of je het interessant vindt om verder te gaan en maken we weer een lesprogramma op maat die past bij jouw niveau.

Cursus WordPress Website Maken Online

Bestellen

259.00

Via de webshop van More Online kun je eenvoudig deze WordPress Cursus bestellen. Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kosten

De prijs van de WordPress Cursus Online is afhankelijk van het aantal uren die nodig zijn. Wij hanteren een starttarief van €259,- exclusief btw waarbij we beginnen met de basis. Je krijgt hiervoor 4 uur Online Training. Extra uren voor deze cursus bedragen €65,- per uur. Heb je nog geen domein en wil je de website direct na de cursus online zetten? Dan kan More Online je helpen bij de aanschaf van een hostingpakket en domeinnaam. De kosten voor hosting en domein bedragen €45,- per jaar.

WordPress voor beginners

Als je op zoek bent naar een nieuwe website heb je de naam WordPress ongetwijfeld al voorbij horen komen. Het is een compleet contentmanagementsysteem dat toevallig de populairste tool ter wereld is voor het maken van websites. Het is zo populair dat meer dan 38% van alle websites met WordPress is gebouwd. Met WordPress hoef je geen voorkennis te hebben van HTML of CSS. Tijdens de cursus leggen we je wel uit wat deze termen betekenen en waar deze voor gebruikt worden. More Online werkt met een Visual Builder genaamd Divi waarmee je heel eenvoudig een sjabloon aanmaakt voor jouw nieuwe website. Kortom: met WordPress is het gemakkelijk om een ​​professionele website te bouwen zonder een enkele regel code te schrijven.

Wordpress Website

Stappenplan tijdens de WordPress Cursus

Als je kiest voor een online cursus van More Online dan volgen wij het volgende stappenplan:

Bestellen

Je kunt de WordPress Cursus Online direct bestellen via onze website en betalen met iDeal of via factuur.

Kennismaking

Een WordPress expert neemt telefonisch contact met je op voor een kennismaking en het bepalen van je niveau.

Planning

Samen plannen we een geschikt moment om aan de slag te gaan met de cursus.

Lesprogramma

We sturen je het globale lesprogramma door per mail zoals besproken tijdens de kennismaking.

Deelnemen

Je ontvangt een uitnodiging per mail waarmee je kunt deelnemen aan de online meeting.

Aan de slag

We gaan beide online en van start met jouw WordPress Cursus

Mogelijkheden

Na afloop vragen we naar je ervaring en bespreken we de eventuele vervolgmogelijkheden.

Meer weten over de cursus?

Heb je vragen over de cursus? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.