Home » Diensten » Online Trainingen

Trainingen & Workshops Online

Wil je meer weten over Online Marketing en hoe dit jouw bedrijf kan laten groeien? We bieden verschillende trainingen aan om jouw kennis naar een hoger niveau te brengen. Tijdens de training zullen we meer uitleg geven over o.a. Zoekmachine Optimalisatie, Online Adverteren, Social Media en E-mail Marketing. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Online Marketing Trainingen

In een economie waarbij steeds meer aankopen en acties online uitgevoerd worden, is het natuurlijk belangrijk om je kennis op gebied van Online Marketing te verbeteren. More Online helpt daar graag bij. Online activiteiten als zoekmachine optimalisatie, online adverteren en Social Media horen steeds vaker bij je dagelijkse werkzaamheden. Je wilt natuurlijk jouw potentiële klant laten weten welke leuke actie of nieuw product of dienst je te bieden hebt. Dit plaats je dan waarschijnlijk op Facebook of Instagram en je schrijft hier een leuk stukje tekst over voor op je website. Maar wil je dit naar een hoger niveau brengen? Dan helpen wij je graag om het juiste stappenplan te volgen en je online zichtbaarheid te vergroten. Omdat elk bedrijf anders is, biedt More Online trainingen aan op maat. Wij kijken naar jouw wensen en passen hier de training op aan. Heb je interesse om je online marketing kennis te verbreden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volg een workshop Websites Maken

Als professionele webdesigners zijn wij dagelijks bezig met het maken van nieuwe websites. We kijken naar de huidige trends en passen deze toe op onze huidige en nieuwe projecten. Wil jij weten hoe dit proces in zijn werk gaat? Dan kun je bij More Online kiezen voor een workshop websites maken. In een online sessie laten we je zien hoe je eenvoudig zelf een website maakt. Alle onderdelen van Webdesign komen aan bod en na deze workshop kun je zelf aan de slag. We werken met een handige websitebouwer en deze koppelen we gratis aan jouw website. Het ontwikkelen kan nu van start gaan en het toevoegen van teksten, afbeeldingen en andere content is nog nooit zo eenvoudig geweest. We laten je zelf zo veel mogelijk doen en staan klaar voor vragen die ontstaan tijdens de workshop. Ook na de online sessie kun je bij ons terecht voor hulp en ondersteuning.

Cursus WordPress Website Maken Online

Cursus WordPress Website Maken

Heb jij altijd al willen weten hoe je zelf een WordPress website kunt maken of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een webshop in WordPress? More Online biedt een Online Cursus aan waarbij jij op een leuke manier leert om dit zelf te doen. Na het volgen van onze online cursus ben je in staat om zelf een website te bouwen in WordPress en kun je direct aan de slag met een prachtig design voor jouw bedrijf.

Je online kennis verbeteren?