Home » De start van More Online

De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website.

Danny van 't Hul

30 november 2016

Ik heb mijn huidige baan opgezegd en vanaf december ga ik door het leven als ZZP-er. Natuurlijk heb ik dit niet in één dag besloten en zijn er veel gesprekken met diverse partners aan vooraf gegaan. Er veranderd weinig aan mijn dagelijkse werkzaamheden, want wat is er leuker dan dagelijks bezig zijn met het maken van websites en het optimaliseren van SEO en SEA campagnes. Binnen mijn huidige netwerk blijf ik actief in het uitvoeren van online marketing activiteiten. Natuurlijk ben ik altijd opzoek naar nieuwe opdrachtgevers. Ben jij of ken jij iemand die hulp nodig heeft met het realiseren van meer bezoekers naar de website? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat doet More Online

De online werkervaring die ik opgebouwd heb, blijf ik doorzetten binnen More Online. Ik ben gedreven in het laten slagen van online marketing campagnes en het maken van websites in WordPress. Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Danny More Online

Danny van ‘t Hul

Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Meer online nieuws

Omdat we allemaal more online zijn

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

Lees meer
Boost Your Business with Facebook

Boost Your Business with Facebook

More Online is aanwezig bij het evenement Boost Your Business van Facebook. Tijdens een aantal keynotes en workshops worden de bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van Facebook voor bedrijven.

Lees meer
More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

More Online bezoekt de Webwinkel Vakdagen

Voor de elfde keer komen Online Marketing professionals samen in de Jaarbeurs in Utrecht op de Webwinkel Vakdagen. Met meer dan 250 exposanten en 180 sprekers zijn de Webwinkel Vakdagen een must-see

Lees meer