De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website. Ik heb mijn huidige baan opgezegd en vanaf februari ga ik door het leven als ZZP-er. Natuurlijk heb ik dit niet in één dag besloten en zijn er veel gesprekken met diverse partners aan vooraf gegaan. Er veranderd weinig aan mijn dagelijkse werkzaamheden, want wat is er leuker dan dagelijks bezig zijn met het maken van websites en het optimaliseren van SEO en SEA campagnes. Binnen mijn huidige netwerk blijf ik actief in het uitvoeren van online marketing activiteiten. Natuurlijk ben ik altijd opzoek naar nieuwe opdrachtgevers. Ben jij of ken jij iemand die hulp nodig heeft met het realiseren van meer bezoekers naar de website? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat doet More Online

De online werkervaring die ik opgebouwd heb, blijf ik doorzetten binnen More Online. Ik ben gedreven in het laten slagen van online marketing campagnes en het maken van websites in WordPress. Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

2017-04-02T17:44:55+00:00 By |Online Marketing|

About the Author:

Als Online Marketeer ben ik dagelijks bezig met alle activiteiten binnen de digitale wereld. Voor mijn klanten zorg ik dagelijks voor de zichtbaarheid op alle Online Marketing kanalen. Daarbij maak ik gebruik van Optimalisatie, SEA, Google Analytics, E-mail Marketing en Social Media. Wil jij een website laten maken waarbij Online Marketing het belangrijkste speerpunt is? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met mij.

Leave A Comment