Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website. Ik heb mijn huidige baan opgezegd en vanaf februari ga ik door het leven als ZZP-er. Natuurlijk heb ik dit niet in één dag besloten en zijn er veel gesprekken met diverse partners aan vooraf gegaan. Er veranderd weinig aan mijn dagelijkse werkzaamheden, want wat is er leuker dan dagelijks bezig zijn met het maken van websites en het optimaliseren van SEO en SEA campagnes. Binnen mijn huidige netwerk blijf ik actief in het uitvoeren van online marketing activiteiten. Natuurlijk ben ik altijd opzoek naar nieuwe opdrachtgevers. Ben jij of ken jij iemand die hulp nodig heeft met het realiseren van meer bezoekers naar de website? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat doet More Online

De online werkervaring die ik opgebouwd heb, blijf ik doorzetten binnen More Online. Ik ben gedreven in het laten slagen van online marketing campagnes en het maken van websites in WordPress. Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.