MORE ONLINE LOGO 2020 GOED
Q

HOME

OVER ONS

DIENSTEN

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAININGEN

PORTFOLIO

BLOG

CONTACT

SHOP

HOME

ABOUT US

SERVICES

ONLINE MARKETING

WEBDESIGN

ONLINE TRAINING

PORTFOLIO

CONTACT US

INICIO

SERVICIOS

PORTAFOLIO

CONTÁCTENOS

ONLINE DIENSTEN

ONLINE SERVICES

Q
MAAK EEN AFSPRAAK
Wil je meer doen met Online Marketing voor jouw bedrijf? Of zoek je een website of webshop? Maak een afspraak om te brainstormen over de mogelijkheden die More Online biedt.

MAKE AN APPOINTMENT
Do you want to do more with Online Marketing for your company? Or are you looking for a website or webshop? Make an appointment to brainstorm about the possibilities that More Online offers.

¡PEDIR HORA!
No espere más y haga una cita hoy.

Q
CONTACT OPNEMEN
Wil je weten wat wij voor jou en je website kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT US
Do you want to know what we can do for you and your website? Call or email us for a tailor-made quote.
CONTÁCTENOS
¿Quiere saber qué podemos hacer por usted y su sitio web? Llámenos o envíenos un correo electrónico para obtener un presupuesto personalizado.
SOCIAL MEDIA

FACEBOOK

WHATSAPP

Q
ONLINE SHOP
In de Online Shop vind je een selectie van de producten die ik aanbied op gebied van Online Marketing en Webdesign.
Home » Boost Your Business with Facebook

Boost Your Business with Facebook

More Online is aanwezig bij het evenement Boost Your Business van Facebook. Tijdens een aantal keynotes en workshops worden de bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden van Facebook voor bedrijven.

Danny van 't Hul

6 maart 2017

Facebook pakt uit tijdens dit evenement met het Spoorwegmuseum in Utrecht als spectaculaire locatie. De directeur van Facebook in de Benelux, Arno Lubrun opent Boost Your Business. Hij verteld het publiek waar Facebook voor staat en legt uit waarom Mobile Marketing niet meer weg te denken is uit de Online Marketing strategie voor bedrijven. 91% van de Facebook bezoekers zijn afkomstig vanaf een mobiele telefoon.

Wist je dat

Tijdens het Facebook Event kwamen de volgende cijfers naar voren:
• 87% van de Nederlanders heeft een Smartphone
• 63% hiervan logt 1x per maand in op een Social Media account
• 1 op de 4 minuten op onze mobiel besteden we aan Facebook of Instagram
• Facebook heeft 1,89 miljard actieve maandelijkse gebruikers wereldwijd
• In Nederland heeft Facebook 7,8 miljoen actieve maandelijkse gebruikers
• 600 miljoen maandelijkse actieve gebruikers op Instagram

Facebook Messenger staat centraal

Duidelijk wordt dat vooral Facebook Messenger de toekomst heeft en dat e-mail steeds minder gebruikt gaat worden. Facebook laat zien hoe je Messenger kunt inzetten binnen een bedrijfspagina. Uit eerder onderzoek is gebleken dat 53% van de online gebruikers liever koopt bij een bedrijf dat Messenger heeft geïntegreerd binnen Facebook. Het is dus van groot belang om altijd beschikbaar te zijn op Social Media voor chat berichten van jouw bezoekers.

Adverteren op Facebook en Instagram

Ivo Neut van SMB laat zien wat de mogelijkheden zijn van adverteren op Facebook en hoe je deze advertenties koppelt aan Instagram. Het is van belang dat je altijd een doelstelling en doelgroep vaststelt en dat je creatief bent bij het gebruik van content en beeld. Vooral de carrousel, video en canvas worden steeds populairder en onderscheiden jouw bedrijf ten opzichte van de concurrent. Hoe beter je target op jouw doelgroep hoe meer likes je krijgt voor een laag budget. Ivo verteld ons hoe je je huidige klantenkring kunt toevoegen als doelgroep voor je Facebook advertenties en hij legt uit hoe we d.m.v. de Facebook pixel ook daadwerkelijk sales kunnen koppelen aan de fans op je bedrijfspagina. Als laatste benadrukt hij hoe belangrijk het is om je campagnes te meten. Facebook beschikt over een uitgebreide tool waarin je veel informatie kunt zien over je huidige bezoekers.

Danny More Online

Danny van ‘t Hul

Als ZZP-er heb ik de vrijheid om mijn kennis te delen met de MKB sector. Ben jij begonnen met een bedrijfje en zoek je iemand die een website voor je maakt? Of wil je juist meer bezoekers op je website door het verbeteren van de SEO optimalisatie en het adverteren in Google Adwords? Ik help je graag verder. Ook voor het maken van rapportages en het vaststellen van online doelstellingen ben je bij More Online aan het juiste adres.

Meer online nieuws

Wat is het verschil tussen zoekopdrachten en zoekwoorden?

Wat is het verschil tussen zoekopdrachten en zoekwoorden?

Marketeers gebruiken de termen zoekopdrachten en zoekwoorden door elkaar, maar er is wel degelijk een verschil. Als je het verschil niet weet, dan kan dat leiden tot een slechte zoekwoordenstrategie. In dit artikel worden de belangrijkste aspecten van zowel zoekopdrachten als zoekwoorden besproken.

contact opnemen met More Online

Omdat we allemaal more online zijn

In een jaar waarin het Coronavirus ons leven in de war bracht, hebben we bij More Online niet stilgezeten. Tijdens de verplichte lockdowns zijn we begonnen met het vernieuwen van onze eigen website.

More-Online-Marketing-Full-Service-Online-Marketing-bureau

De start van More Online

Het is zover! De start van mijn eigen online marketingbureau “More Online” is een feit. De afgelopen maanden heb ik keihard gewerkt aan het realiseren van mijn bedrijfsactiviteiten en de bijbehorende website.